Training duurzame inzetbaarheid

Brandweer-7 spiegel (2) klein

Welkom op paraDIGMA.nl

Verbeter de duurzame inzetbaarheid in uw organisatie met een training

Training duurzame inzetbaarheid volgen

Wilt u een training duurzame inzetbaarheid volgen? Dan bent u bij paraDIGMA groep aan het juiste adres. Al onze labels zetten zich op hun eigen manier in om de duurzame inzetbaarheid in een organsiatie te verhogen. Het geven van trainingen aan HR en management is hier een onderdeel van. 

Wilt u een training over duurzame inzetbaarheid volgen? Neem dan contact op met paraDIGMA groep, uw partner voor al uw duurzame inzetbaarheidsvraagstukken.

Training duurzame inzetbaarheid | neem de stap om te verbeteren 

paraDIGMA groep biedt vanuit diverse hoeken trainingen aan om de duurzame inzetbaarheid in organisaties te verhogen. Dit doen zij vanuit de verschillende labels. Zo is NiDi Bedrijfsopleidingen de hogeschool voor duurzame inzetbaarheid. De betekendste opleiding is de RADI (Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid) opleiding. Hierbij leer je alle over onderdelen die te maken hebben met duurzame inzetbaarheid zoals: Arbeidsmarktontwikkeling, financiële risicobeoordeling en stress, druk, vitalteit en bevolgeheid. Wilt u meer weten over de RADI opleiding van NiDi bedrijfsopleidingen, klik dan hier. 

Een andere training op het gebied van mentale duurzame inzetbaarheid wordt gegeven door PSION. De PSION Psychologen geven trainingen en workshops aan werkgevers, leidinggevende en HR op het gebied van een evenwichtige leefstij; en het bestrijden van uitval door klachten van psychische komaf. Met de trainingen van PSION kan uitval ook worden voorkomen. Een van deze trainingen is "De zin en onzin van psychische klachten". Hierin biedt PSION leidinggevende tools en advies om medewerkers met psychische klachten de juiste ondersteuning te kunnen bieden zodat (ernstig) verzuim kan worden voorkomen. Wilt u meer weten over de trainingen en workshops van PSION? Klik dan hier. 

Nog meer trainingen 

Wilt u meer weten over de training duurzame inzetbaarheid? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag het actuele aanbod trainingen, workshops en opleidingen en kijken naar welke het beste past bij uw organisatie. Zo kunt u de duurzame inzetbaarheid in de organisatie verhogen.